There are things inside of me that I need to kill.

Det är en storm, en tsunamivåg inom mig. Det är så mycket som händer som jag har svårt att sätta ord på. Jag vill skrika och slåss för att jag blir vansinnig av frustration. Ibland är jag så osäker på mina känslor att jag undrar om jag känner något överhuvudtaget. Eller är jag egentligen bara ett tomt skal? 

Det finns saker inom mig som jag behöver döda. Hemska minnen, elaka tankar, skeva känslor, jobbiga händelser, vidriga röster. Jag har försökt att döda dessa i över tio år. De försvinner i stunder, korta stunder, dämpas av tillfällig glädje eller alkoholrus. Jag lyckas förlora mig i stunder av glädje, av kärlek. Vaknar med ett ryck ur fantasivärlden och slungas tillbaka till den hårda verkligheten som är min sanning. Tvingas ta itu med det faktum att jag går under om jag inte lyssnar nu.

Vad vet du? Du som aldrig kallat ångesten din vän, du som aldrig klivit rakt in i vansinnet, du som är blind inför galenskapet. Du vet inte. Du har ögon, men du väljer att blunda. Du har en röst, men du finner inga ord. Du skäms över det, men du gömmer dig bakom din stolthet. 
Allmänt | |
Upp