Nej.
Vaknade i morse av rivmärken på kroppen och bitmärken på tungan. Ingen bra natt kan jag tänka mig. Sov oroligt, sov inte alls som man borde. Bryr mig inte. Somnade om igen och lyckades bli piggare senare. Skolkade idag. Stod inte ut med att låtsas vara normal idag. Ville bara ligga i sängen. Och nu, sängen igen. Godnatt.
Allmänt | | Kommentera |

Back and forth, you rock me. So I surrender to every word you whisper. Every door you enter I will let you in.Mardrömmar igen och kroppen tar stryk. Tål knappt mer av detta kaos. Försöker vila, försöker lägga undan allt jobbigt, men i drömmarna kommer allt tillbaka igen och drömmarna är omöjliga att kontrollera. Jag ligger bara där och tar emot skiten. Vaknar upp och känner händer runt halsen, hårdare och hårdare. Luften går ur mig och paniken bryter ut. Försöker skrika, men jag kan inte. Mina lungor är låsta och mina händer likaså. Jag ligger fastspänd i sängen med händer runt min hals. Försöker inte ens kämpa emot, det är hopplöst. Jag har lagt mitt liv i någon annans händer och kunde inte bry mig mindre. Det är upp till dom nu. Jag vill inte mer. Vill inte kämpa mer. Kan inte mer. Ta mitt liv. Ta mig. Ta allt jag har. Försök hantera det eller kasta det som jag har gjort.

Sitter i ett rum i skolan och försöker vara normal. Försöker anpassa mig. Försöker förtränga all smärta. Gömmer allt någonstans långt inom mig. Ler och skrattar. Precis som en söt ung kvinna ska. Skämtar och pratar för mycket. Döljer ångesten bakom vackra ögon. Gör som läraren säger och trycker undan ilskan. Skjuter upp allt hela tiden. I skolan måste jag vara någon annan. Jag kan inte vara mig själv här. Ingen får förstå hur trasig jag är. Försöker verkligen att gömma trasigheten så gott det går. Vill inte visa mig svag. Vill inte visa mig dum. Vill inte framstå som ett psykfall.

Allmänt | | Kommentera |

It feels bad now, but it's gonna get better someday
Låst in mig i lägenheten. Stängt av mobilen. Pratar inte med någon idag. Jag känner mig konstig. Drömde om dig igen. Såg hatet i dina ögon. Såg tomheten. Försvann igen. Vaknade och ville bara somna om. Jag sover knappt, jag blundar bara och ser dig. Behöver sömnen, behöver dig. Får varken det ena eller det andra. Ger upp och kastar saker omkring mig. Vansinnet är tillbaka och ilskan tar över. Jag är arg. Arg på mig. Arg på dig. Arg på oss. Så satans jävla in i helvetes arg. Och ensam. Och ledsen. Och tom. Var tog allt vägen? Är det här jag går? Är det här det finns någonting mer?

Är det här det tar slut?
Allmänt | | Kommentera |
Upp